Λάσκαρης: «Να μας στηρίξουν όλοι στην αιμοδοσία»!

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (20/11)

Λάσκαρης: «Να μας στηρίξουν όλοι στην αιμοδοσία»!

Κάλεσμα στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα του Άρη, και όχι μόνο, έκανε ο Εμμανουήλ Λάσκαρης, ενόψει της εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιήσει η ομάδα την Κυριακή (20/11), από τις 09:00 ως τις 13:00.

Λάσκαρης: «Να μας στηρίξουν όλοι στην αιμοδοσία»!

Ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης σε δηλώσεις του ανέφερε τη σπουδαιότητα της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί από τον «Αυτοκράτορα» την Κυριακή (20/11, 09:00-13:00) και απεύθυνε κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν σε αυτή την πράξη.

Ο κ. Λάσκαρης, επίσης, τόνισε στην ΕΡΤ3, πως είναι πολύ σημαντικό το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, πέρα από το αγωνιστικό.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δουλεύουμε για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που του αξίζει, όμως, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι μας ενδιαφέρει και το κοινωνικό. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας μας και θέλουμε να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας κάτι για αυτόν.

Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια γερή ομάδα εθελοντών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της οικογένειας του ΑΡΗ και όχι μόνο. Και πέρα από αυτήν…

Θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και εύχομαι να γίνει ξανά και ξανά.

Αρκετοί παίκτες της ομάδας μας, καθώς και το προπονητικό επιτελείο θα δώσουν το «παρών», όμως και άλλα τμήματα του Άρη, όπως πχ το βόλεϊ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να μετάσχουν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. 

Στα πλάνα μας υπάρχουν κι άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε σχολεία και νοσοκομεία, ενώ στη 1 Δεκεμβρίου έχουμε προγραμματίσει να συναντηθούμε, όπως και πέρυσι, με τα Special Olympics. Θέλουμε να γίνει αυτή η συνάντηση θεσμός, όπως είναι και στο ΝΒΑ».

Best of internet