Τσαλδάρης: «Τα "νεκρά" διαστήματα δεν συγχωρούνται»

Gazzetta team
Τσαλδάρης: «Τα "νεκρά" διαστήματα δεν συγχωρούνται»

bet365

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχει η Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας, καθώς το Σάββατο (19/11, 17:00) θα αναμετρηθεί με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Τα... νεκρά διαστήματα που παρουσίαζε μέχρι τώρα η Δόξα Λευκάδας στα παιχνίδια της δεν συγχωρούνται στο ματς του Σαββάτου (19/11, 17:00) με τον Κολοσσό, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Τα «νεκρά» διαστήματα δεν συγχωρούνται

Μετά από μία πολύ σπουδαία νίκη στην αναμέτρηση με την Κύμη, σειρά έχει πλέον για εμάς η αποστολή στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό για την 7η αγωνιστική. Το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη, είναι μία παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία, μία ομάδα που καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στην έδρα της είναι ακόμη πιο δυνατή.

Ο αντίπαλός μας έχει δείξει πολλές φορές ότι παίζει σοβαρό και πειθαρχημένο μπάσκετ και έχει αξιόλογους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η αποστολή μας γίνεται πιο δύσκολη γιατί έχουμε και ταξίδι από την μία άκρη της χώρας στην άλλη. Το γνωρίζουμε όμως ότι μέσα στην χρονιά θα υπάρχουν και αυτά τα ταξίδια και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε διάρκεια στην προσπάθειά μας.

Τα «νεκρά» διαστήματα δεν συγχωρούνται και εμείς το ξέρουμε πολύ καλά καθώς το έχουμε πληρώσει σε προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση η οποία θα συνοδευτεί από μία νίκη.

Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο σε όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα