Βεργίνης: «Δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Βεργίνης: «Δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για την εμφάνιση του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Σαββάτου (19/11, 17:00) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Σε ρυθμούς ντέρμπι θα κινηθεί η Πελοπόννησος το Σάββατο (19/11, 17:00) καθώς ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τον Κόροιβο για την 7η αγωνιστική της Basket League.

O Δημήτρεης Βεργίνης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως υπήρχε διαφορά δυναμικότητας με τους «ερυθρόλευκους» και το μυαλό της ομάδας εδώ και δύο εβδομάδες ήταν στο ματς με την ομάδα της Αμαλιάδας.

Τέλος. ο αρχηγός της Αχαϊκής ομάδας τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του χρωστάνε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο τους και θα κάνουν το παν για την πάρουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Όλοι να κάνουμε το καθήκον μας

Καλησπέρα σας,

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι πλησιάζει για εμάς καθώς το Σάββατο υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε μια αναμέτρηση όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για εμάς καθώς αναζητάμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας. Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε όμως σε καμία περίπτωση αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί κριτήριο για εμάς μιας και η ομάδα αγωνίστηκε και με απουσίες αλλά και υπήρχε και διαφορά δυναμικότητας.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες το μυαλό μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα για εμάς παρά μόνο η νίκη. Παίζουμε στο γήπεδο μας και όλοι μας από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον μας. Χρωστάμε μια μεγάλη νίκη τόσο στον κόσμο μας όσο και στους ίδιους μας τους εαυτούς και τη διοίκηση της ομάδας μας που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει.

Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας όμως καλούμαστε να τις ξεπεράσουμε και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό για να φτάσουμε στον στόχο μας. Ο αντίπαλος μας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα η οποία παλεύει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι η βαθμολογική του θέση τον αδικεί.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για 40 λεπτά στο παιχνίδι μας, να έχουμε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να φτάσει στην κατάκτηση των δύο βαθμών. Στην ομάδα από την Τρίτη έχουμε ένα ακόμα μέλος καθώς αποκτήθηκε ο Ούρος Ντούβνιακ ο οποίος από έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και προπονείται εντατικά για να μπορέσει να μας βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του.

Ξέρω ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο μας πολύ με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει όμως χρειαζόμαστε τη στήριξη του σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι. Πιστεύω να είναι για ακόμα μια φορά δίπλα μας και να εμψυχώσει και αυτός για να μπορέσουμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη μέσα στην έδρα μας.

Ελπίζω και εύχομαι την επόμενη εβδομάδα που θα τα ξαναπούμε να είμαστε χαμογελαστοί και με αναπτερωμένο ηθικό γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα