Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΝΕΣΤΙΣΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει λεφτά για πέταμα!»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε ότι φέτος οι Σέρβοι έχουν πληρώσει 22.500 ευρώ σε πρόστιμα στην EuroLeague, ζητώντας... ψυχραιμία!  

 «Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει λεφτά για πέταμα!»

Η διοργανώτρια αρχή της EuroLeague δεν αστειεύεται σε ό,τι αφορά την επιβολή ποινών για παραπτώματα σε ό,τι αφορά την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Ερυθρός Αστέρας έχει τιμωρηθεί φέτος με 22.500 ευρώ και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς, υπενθύμισε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για... περιττά έξοδα!

«Προσκαλώ τους φιλάθλους μας να έλθουν στην Kombank Arena την Πέμπτη, για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους, αλλά με μέτρο! Δεν έχουμε το μπάτζετ για να πληρώνουμε περιττά έξοδα! Φέτος έχουμε δώσει 3.500 ευρώ για έναν αναπτήρα κι ένα μπουκάλι ποιυ έπεσαν στο παρκέ, 6.000 ευρώ για... συνωστισμό πίσω από τον πάγκο και 13.000 ευρώ επειδή κάποιος μπήκε στην αίθουσα Τύπου χωρίς να έχει δουλειά εκεί. Ο κόσμος μας ας δείξει ψυχραιμία. Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου.