Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα»

ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΤΑΣΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα»

Πρίφτης: «Συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη στην Τσεχία με αντίπαλο την Νίμπουργκ για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League και αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

«Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο ματς. Η Νίμπουργκ είναι μία καλή ομάδα, με συνεπή παρουσία στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Φέτος διαθέτει ένα ιδιαίτερα καλό σύνολο, κάτι που φαίνεται από το αήττητό της στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και από τις καλές εμφανίσεις της στο Basketball Champions League» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να διατηρήσει το αήττητο στη διοργάνωση:

«Σε μία σειρά 14 αγώνων, κάθε παιχνίδι έχει σημασία και οι εκτός έδρας νίκες σου δίνουν πλεονέκτημα, οπότε για μας είναι ακόμα μία σημαντική αναμέτρηση, για την υπόθεση – πρόκριση. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα, κάτι που δεν έγινε στην Αμαλιάδα. Πρέπει να βγάλουμε ένταση στην άμυνα και να κόψουμε τον υψηλό ρυθμό των Τσέχων, οι οποίοι τρέχουν και σουτάρουν πολύ και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Τα παραπάνω, μαζί με τον έλεγχο των ριμπάουντ, θα είναι τα στοιχεία που θα καθορίσουν την έκβαση της αναμέτρησης»

Best of internet