Σερέλης:«Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο ημίχρονο από την ομάδα μου»

Σερέλης:«Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο ημίχρονο από την ομάδα μου»

bet365

Για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στο ματς με τον Προμηθέα, μίλησε ο Χρήστος Σερέλης

Το Λαύριο έπαιξε τραγικά στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλά στο δεύτερο αλλά δεν ήταν αρκετό αν πάρει τη νίκη στην Πάτρα αν και είχε ευκαιρίες.

Ο Χρήστος Σερέλης μιλώντας μετά το παιχνίδι ανέφερε, «Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Στο α΄ ημίχρονο δεν έχω ξαναδεί την ομάδα μου να παίζει τόσο άσχημα, στα όρια, μάλιστα, του να μην έχει ενδιαφέρον ο αγώνας. Εμείς προερχόμασταν από άσχημο αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική και περίμενα καλύτερη αντίδραση στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο β΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε, δημιουργώντας ψυχολογικό πρόβλημα στον Προμηθέα. Είχαμε κατοχές για να νικήσουμε στο τέλος, όμως στοίχισαν οι χαμένες βολές και τα λάθη. Κρατάμε την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου στην άμυνα και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε αυτήν. Με εμφανίσεις όπως εκείνη του α΄ ημιχρόνου δεν μένουμε στην κατηγορία. Ο Προμηθέας είναι ομάδα με υγεία. Το γήπεδο είναι εκπληκτικό για να παίξεις μπάσκετ».

Ο Γιάννης Αθανασούλας από τη δική του πλευρά τόνισε... «Παίξαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα. Ο Προμηθέας προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που του είχε δώσει άλλη ψυχολογία. Εμείς παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι, ήμασταν νωθροί και αυτό έδωσε προβάδισμα 14 πόντων στον αντίπαλό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και έτσι όπως πήγε ο αγώνας στο τέλος ήταν σίγουρο ότι θα κρινόταν σε ένα ριμπάουντ, σε ένα λάθος ή σε ένα σουτ. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτήν και στα επόμενα παιχνίδια μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα