Πρίφτης: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να τους δώσω μπουνιές!»

Πρίφτης: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να τους δώσω μπουνιές!»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρίφτης: «Υπάρχουν στιγμές που θέλω να τους δώσω μπουνιές!»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη και τα... διφορούμενα συναισθήματα του προς τους παίκτες του!

«Κατ' αρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε και στον Ντίνο Καλαμπάκο γιατί δημιούργησε μια ομάδα η οποία παίζει σε πολύ έντονο ρυθμό», είπε αρχικά μετά τη νίκη επί του Κόροιβου και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του. «Για μας τι να πω; Ειλικρινά. Μπορώ να πω πολλά και τίποτα. Είπα και στους παίκτες, ότι υπάρχουν στιγμές όπου τα συναισθήματά μου είναι διφορούμενα. Υπάρχουν στιγμές όπου ο μισός εαυτός μου θέλει να δώσει ένα φιλί στους παίκτες και ο άλλος εαυτός θέλει να τους δώσει μπουνιές.

Δυστυχώς αυτό αισθάνομαι. Κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνουμε σοβαροί, γιατί δεν είμαστε σοβαροί. Να σταματήσουμε να αδικούμε τον εαυτό μας γιατί είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάζουμε. Και να καταλάβουμε ότι όλα στη ζωή είναι θέμα προσέγγισης. Έτσι όπως προσεγγίσαμε αυτό το παιχνίδι, δείξαμε ότι δε σεβόμαστε τον εαυτό μας. Κι αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, δε σέβεσαι και τον αντίπαλο».

Ρωτήθηκε για την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο δεκάλεπτο: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω», είπε και σε ερώτηση για την επιθετική παραγωγικότητα, απάντησε: «Εκ του αποτελέσματος δικαιωθήκαμε από την άλλη όμως, για να είμαι σωστός είναι σαφές χρειαζόμαστε δουλειά για να αποκτήσουμε ομοιογένεια στην επίθεση. Έπαιξε ρόλο και ο Κόροιβος. Ο τρόπος που παίζει είναι διαφορετικές σε σχέση με το στιλ παιχνιδιού του ελληνικού Πρωταθλήματος. Παίζει με πολύ έντονο ρυθμό, αγγίζει χαρακτηριστικά του γαλλικού πρωταθλήματος με πολύ σουτ και έντονο ρυθμό. Παρασυρθήκαμε σε αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Ντέβιν Μαρμπλ έκρινε ότι η ομάδα του έδειξε ψυχική διάθεση. «Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί. Δεν βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε, αντιθέτως δεχόμασταν πολύ εύκολα από τον αντίπαλο. Στη συνέχεια χρειάστηκε να δείξουμε καρδιά και όσο κυλούσε ο χρόνος μεγάλωνε και η αυτοπεποίθησή μας», είπε. Ρωτήθηκε για το δικό του μεγάλο τρίποντο το οποίο οδήγησε τον αγώνα στη δεύτερη παράταση. «Ένιωθα καλά, έπαιξε δυνατά και όπως είπα, όσο περνούσε ο χρόνος είχα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα