Ιβάνοβιτς: «Ότι έχουμε και δεν έχουμε για το... διπλό»

Ιβάνοβιτς: «Ότι έχουμε και δεν έχουμε για το... διπλό»

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς: «Ότι έχουμε και δεν έχουμε για το... διπλό»

bet365

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (12/11, 20:00) στην Πυλαία για την 6η αγωνιστική της Basket League και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Η συμμετοχή του Μαυροβούνιου γκαρντ παραμένει αμφίβολη ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ΑΕΚ ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους.

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες με Ρέθυμνο και Ντιναμό Σάσαρι σε Πρωτάθλημα και Champions League. H ήττα από την Μπεσίκτας μόνο καλό μας έκανε διότι μάθαμε πως να διαχειριζόμαστε τέτοια αποτελέσματα, και έτσι ανακάμψαμε γρήγορα.

Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ. Μία πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά όταν παίζει εντός έδρας. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Από την πλευρά μας, θα δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας σύμφωνα με όσα θα μας πει ο κόουτς. Είμαι σίγουρος, ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει μαζί του και τον κόσμο του, ωστόσο, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με το διπλό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα