Φιλιπόφσκι: «Εμείς και ο Άρης θα παλέψουμε για την πρωτιά»

Φιλιπόφσκι: «Εμείς και ο Άρης θα παλέψουμε για την πρωτιά»

Φιλιπόφσκι: «Εμείς και ο Άρης θα παλέψουμε για την πρωτιά»

bet365

Ο προπονητής της Μπάνβιτ, Σάσο Φιλιπόφσκι, αναφέρθηκε στην αστοχία των παικτών του στα ελεύθερα σουτ κόντρα στον Άρη.

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Για μας ήταν ευχαρίστηση να παίξουμε σε τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Κάναμε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε με διαφορά δέκα πόντων, αλλά μετά το rotation χάσαμε αυτή τη διαφορά στη δεύτερη περίοδο.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι αλλά όταν προηγηθήκαμε με 60-67 κάναμε καταστροφικά λάθη και δώσαμε τη δυνατότητα στον Κάμινγκς να πετύχει πόντους. Ήρθε και η τεχνική ποινή γιατί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το μυαλό μας. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε γιατί δεν παίξαμε 40 λεπτά έτσι όπως θα θέλαμε.Η άμυνά μας σε συνδυασμό με την χαμηλή αποτελεσματικότητά μας στα σουτ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως επίσης και συγκεκριμένες επιλογές που είχαμε στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Μπάνβιτ.

Ρωτήθηκε αν για την 1η θέση θα μονομαχήσουν Άρης και Μπάνβιτ και απάντησε: «Όλα είναι ανοιχτά. Πιστεύω ότι και η Μονακό είναι δυνατή ομάδα, όπως και η Μπάνβιτ. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αλλά πράγματι εκτιμώ ότι εμείς και ο Άρης σίγουρα θα παλέψουμε για την πρωτιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα