Oυέϊντ: «Έχω να μιλήσω μήνες με τον Πατ Ράϊλι!»

Oυέϊντ: «Έχω να μιλήσω μήνες με τον Πατ Ράϊλι!»

Oυέϊντ: «Έχω να μιλήσω μήνες με τον Πατ Ράϊλι!»

bet365

O Nτουέιν Ουέιντ αγωνίστηκε για 13 χρόνια στους Χιτ, πανηγύρισε τρια πρωταθλήματα με το Μαϊάμι ωστόσο εξήγησε ότι δεν κρατήσει επικοινωνία με τον Πατ Ράιλι.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 34άχρονος γκαρντ θέλησε να απαντήσει στις φήμες που υποστήριζαν ότι ο λόγος της αποχώρησής του από τους Χιτ ήταν το... ραγισμένο γυαλί στις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Πατ Ράιλι: «Έχουν ειπωθεί πολλά για μένα και τον Πατ, τον οποίο όμως αγαπώ. Είναι κάποιος που ήταν πάντα σημαίνουσα φιγούρα στη ζωή μου, από τα 21 που έγινα Draft».

H regular season ξεκίνησε, πλέον ο Ουέιντ ηγείται πλέον των Μπουλς και μίλησε για τις σχέσεις του με τον Ράιλι, εξηγώντας ότι δεν έχει επιδιώξει την επικοινωνία μαζί του: «Νομίζω ότι είμαι ανοιχτός και ειλικρινής σε ό,τι αφορά τον σεβασμό και την αγάπη μου για τον Πατ. Είμαι ειλικρινής, λέγοντάς σας ότι δεν του έχω μιλήσει από τη στιγμή που τελείωσε η περσινή σεζόν στο ΝΒΑ. Ξέρω ποιος είναι ο Πατ, δεν είναι μυστικό για εμένα. Τα προηγούμενα 13 χρόνια είδα πολλούς παίκτες να πηγαινοέρχονται στο Μαϊάμι. Ξέρω ποιος είναι. Αν δεν είσαι μαζί του, είσαι εναντίον του!».

 

NBA Τελευταία Νέα