Πρίφτης: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και νίκησε δίκαια»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίφτης: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και νίκησε δίκαια»

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και ήδη προχώρησε στην επόμενη υποχρέωση (Μπάνβιτ εκτός) σε 48 ώρες. 

Πρίφτης: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και νίκησε δίκαια»

Ο Άρης προσπάθησε να μπει στη διεκδίκηση της νίκης μειώνοντας στο 32' σε 56-58, αλλά σε εκείνο το σημείο δεν είχε το... καθαρό μυαλό και ακολούθησαν σωρεία βιαστικών επιλογών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε, «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Έπαιξε καλύτερα, έπαιξε αρκετά δυνατά και νίκησε δίκαια. Εμείς είχαμε ένα καλό αμυντικό δεύτερο ημίχρονο, το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να πιστέψουμε πως μπορούσαμε να πλησιάσουμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό, επιθετικά παίξαμε καλύτερα, αλλά αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Καλώς ή κακώς αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα εδώ. Και από το επόμενο λεπτό να σκεφτούμε το ματς με τη Μπάνβιτ. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο, είναι κρίμα που παίζουμε μέσα σε δύο ημέρες,  η ομάδα είναι κουρασμένη, εξαντλημένη και σε λιγότερο από 48 ώρες θα πρέπει να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Champions League εναντίον της Μπάνβιτ. Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθήματα, πρέπει να πάμε κατευθείαν στο επόμενο παιχνίδι».

Ο προπονητής του Άρη στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Έρικ Μπάκνερ που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα... «Έκανε νωρίς φάουλ, ήταν εκτός ρυθμού, νομίζω πως η άμυνα του Ολυμπιακού έκλεισε μέσα, όταν έπαιζαν με συγκεκριμένη πεντάδα, δεν μπορούσε να σκοράρει, χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιωθεί. Και αυτός και οι άλλοι. Δεν είναι μόνο αυτός. Έπρεπε να παίξει ένας εναντίον ενός απέναντι στον ψηλό, ήταν λόγω τακτικής,  έπρεπε να γίνει έτσι».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Μάικλ Τζένκινς σχολίασε, «Είναι λίγα νομίζετε; Εγώ νομίζω ότι είναι και πάρα πολλά. Είναι αρκετά για να δείξει κάτι. Πόσο να παίξει»;

Best of internet