Μπαρτζώκας: «Η Ρεάλ το φαβορί, πρέπει να επιβιώσουμε!»

Μπαρτζώκας: «Η Ρεάλ το φαβορί, πρέπει να επιβιώσουμε!»

bet365

H Mπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ στο πρώτο Clásico της σεζόν στη Liga Endesa και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι οι Καταλανοί πρέπει να επιβιώσουν!

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Μαδριλένους (6/11, 19:30), επιβεβαίωσε ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ντόλμαν, Ναβάρο και παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια σπέσιαλ κατάσταση!

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό κόντρα στη Ρεάλ. Θα είναι, επίσης, πολύ ενδιαφέρον και για εμένα, σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πάντα μια τεράστια πρόκληση να συμμετέχεις σε Clásico. Δεν είμαστε στην τέλεια κατάσταση όμως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι πρόκειται για τους πρωταθλητές. Οι παίκτες της αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ρεάλ είναι το φαβορί, χωρίς αμφιβολία. Εμείς, ωστόσο, πρέπει να επιβιώσουμε! Είμαστε εδώ για να παλέψουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα