Περάσοβιτς: «Χάρηκα που... έχασε το layup o Μπουρούσης»

Gazzetta team
Περάσοβιτς: «Χάρηκα που... έχασε το layup o Μπουρούσης»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς χάρηκε που είδε τον πρώην παίκτη του, Γιάννη Μπουρούση, αλλά ακόμα περισσότερο που τον είδε να χάνει κρίσιμο καλάθι στα 48''.

O τεχνικός της Εφές τόνισε πως έπαιξαν σκληρή άμυνα στον Γιάννη Μπουρούση, που είχε υπό τις οδηγίες του στην Μπασκόνια και είπε πως... χάρηκε που έχασε το κρίσιμο layup:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αρχίσαμε άσχημα με 9 λάθη στο πρώτο δεκάλεπτο. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερό μας, αρχίσαμε πολύ καλά και ειδικά στην άμυνα μας τα πρώτα τρία λεπτά. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος. Τα ριμπάουντ και οι μάχες που δώσαμε ήταν το κλειδί, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι παίξαμε εξαιρετικό παιχνίδι. Μπορούμε να εξελίξουμε πολύ το παιχνίδι μας. Ο Χάνεϊκατ ήταν ο παίκτες που έφερε πολύ ενέργεια. Η εμφάνισή του ήταν σημαντική για εμάς. Όσο για τον Μπουρούση, χάρηκα που τον είδα και... είμαι χαρούμενος που έχασε το lay up στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα πάνω του. Εύχομαι σε αυτόν και τον Τσάβι Πασκουάλ τα καλύτερα».