«Καμία επαφή για Πόποβιτς»

«Καμία επαφή για Πόποβιτς»

Γιώργος Κούβαρης
«Καμία επαφή για Πόποβιτς»

bet365

Ο Μάρκο Πόποβιτς βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους του Τσάβι Πασκουάλ αν και ο ατζέντης του ανέφερε στο gazzetta.gr ότι δεν υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις.

Είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» αναζητούν έναν ποιοτικό παίκτη που θα καλύψει το «κενό» του Μάικ Τζέιμς στις θέσεις των γκαρντ. Στα γραφεία της ΚΑΕ τα ονόματα πέφτουν... βροχή και ένα από αυτά είναι και του Μάρκο Πόποβιτς.

Ο έμπειρος Κροάτης (34χρ., 1.85μ.) αγωνίζεται στην Φουενλαμπράδα και σίγουρα τον δελεάζει η προοπτική να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό, κάτι που ανέφερε ο ατζέντης του μιλώντας στο gazzetta.gr: «Δεν μπορώ να πω κατι. Οτι υπάρχει ή οτι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει διάφορους παίκτες» ήταν τα λόγια του Ομπραντ Φίμιτς ο οποίος κατέληξε: «Δεν ξέρω πώς βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις»

Ο Πόποβιτς ωστόσο είναι ένας παίκτης που ίσως και να ταιριάζει στον Παναθηναϊκό για το χρονικό διάστημα που τον χρειάζεται. Αφενός είναι κοινοτικός, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να αγωνιστεί απευθείας στο πρωτάθλημα της Basket League και αφετέρου διαθέτει εξαιρετικό σουτ, κάτι που ζητάει ο Πασκουάλ προκειμένου να συμπληρώνει τον Νικ Καλάθη.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται στα παρκέ από το... 1998, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Ζαντάρ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Βαλένθια, Τσιμπόνα, Εφές Πίλσεν, Ζαλγκίρις Κάουνας, Ούνικς Καζάν, Ζαλγκίρις Κάουνας, Χίμκι και Φουενλαμπράδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα