Για το αήττητο ο Άρης στο Ισραήλ

Για το αήττητο ο Άρης στο Ισραήλ

Gazzetta team
Για το αήττητο ο Άρης στο Ισραήλ

bet365

Ο Αρης φιλοξενείται το απόγευμα της Τετάρτης (2/11, 19:00) στο Ισραήλ από τη Ναχαρίγια με στόχο να κάνει το 3/3 στο Basketball Champions League.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης, οι «κίτρινοι» διατήρησαν το αήττητο και ευελπιστούν να κάνουν το ίδιο και στην αναμέτρηση με τη Ναχαρίγια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει φυσικά στους Βασίλη Καββαδά και Βίκτορ Σανικίτζε, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ο οποίος θα περιμένει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη μετά το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Όσον αφορά το ευρωπαϊκό ματς , οι «κίτρινοι» θα βρουν απέναντί τους τον γιο του... θρύλου του Ισραηλινού μπάσκετ, Μίκι Μπέρκοβιτς, τον Νιβ Μπέρκοβιτς (30χρ., 1.88μ.) ο οποίος ωστόσο δεν είχε ανάλογη καριέρα με αυτή του πατέρα του. Να σημειωθεί ότι προβλήματα έχει και η Ναχαρίγια αφού είναι τιμωρημένος από την ομάδα, ο βασικός πλέι μέικερ Μαρκίς Τιγκ, επειδή μάλωσε με τον προπονητή, Έρικ Αλφάσι.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα