Ανταλλάσσουν συμβόλαια Άρης και Γιάνκοβιτς

Ανταλλάσσουν συμβόλαια Άρης και Γιάνκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ανταλλάσσουν συμβόλαια Άρης και Γιάνκοβιτς

bet365

Αυτή η συμφωνία ήταν αδύνατο να χαλάσει και όλα δείχνουν ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη υπό τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια, όπως ακριβώς είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr από το απόγευμα του Σαββάτου (29/10).

Ξεκινώντας από το ειδησεογραφικό κομμάτι, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτή την ώρα οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. Από το πρωί γίνονται διαπραγματεύσεις καθώς ο καθένας προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία ούτως ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του. Για την ακρίβεια, η πλευρά του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς φέρεται να ζήτησε από τη Βαλένθια να μπει χρονικό περιθώριο ενεργοποίησης του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του στη Βαλένθια και συζητά επιμέρους όρους που αφορούν την επόμενη σεζόν. Ο δε Άρης θέλει να κάνει κάτι αντίστοιχο και κυρίως να διαμορφωθούν ξεκάθαρα δεδομένα το ερχόμενο καλοκαίρι. Να έχει δηλαδή το δικαίωμα είτε αγοράς του παίκτη από την ισπανική ομάδα έως μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή της απόκτησής του ως ελεύθερο με την καταβολή συγκεκριμένου ποσού για ετήσιο συμβόλαιο.

Αυτή τη στιγμή πάντως προβάλλει πολύ πιθανή η συνεργασία του Άρη με τον Γιάνκοβιτς υπό τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια. Κι εφόσον οριστικοποιηθεί θετικά ουσιαστικά θα είναι αποτέλεσμα της επιμονής τόσο των «κίτρινων» όσο και του παίκτη. Διότι ο μεν Άρης, παρά την πάγια τακτική του και της άρνησης απόκτησης δανεικών παικτών, επί της περίπτωσης του 26χρονου φόργουορντ αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση. Ο δε Γιάνκοβιτς δεν άντεχε ούτε στη σκέψη περαιτέρω παραμονής στη Βαλένθια η οποία τον έχει τοποθετήσει στην… κατάψυξη καθώς δεν τον υπολογίζει για το ισπανικό Πρωτάθλημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα