Στην Ιταλία με στόχο τη δεύτερη νίκη στο Champions League

Στην Ιταλία με στόχο τη δεύτερη νίκη στο Champions League

Gazzetta team
Στην Ιταλία με στόχο τη δεύτερη νίκη στο Champions League

bet365

Μετά τη νίκη απέναντι στην Ουσάκ Σπορτίφ στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Βαρέζε στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική (1/11, 21:30) όπου θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε..

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στο Basketball Champions League! Η αποστολή των «μελανόλευκων» αναχωρεί για την Ιταλία, όπου το βράδυ της Τρίτης θα διεκδικήσει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση απέναντι στη Βαρέζε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με τελικό προορισμό το Varese της Ιταλίας αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει ενός ακόμη πολύ σημαντικού αγώνα με αντίπαλο την Openjobmetis Varese, για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε τη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο PAOK Sports Arena και έγινε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

Με δύο πτήσεις για Αθήνα και Μιλάνο κι από εκεί οδικώς αναμένεται να φτάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ λίγο πριν από τις 18:00 στο Varese, το ορμητήριο της αποστολής του ΠΑΟΚ για τις επόμενες δύο ημέρες. Σήμερα το βράδυ, στις 19:30, είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο PALA2A, το γήπεδο όπου αύριο το βράδυ (21:30) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Openjobmetis Varese».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα