Η λογική των δανεικών και η σκέψη για εξαίρεση λόγω Γιάνκοβιτς

Η λογική των δανεικών και η σκέψη για εξαίρεση λόγω Γιάνκοβιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η λογική των δανεικών και η σκέψη για εξαίρεση λόγω Γιάνκοβιτς

bet365

Τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης έχουν όπως παρουσιάστηκαν από το gazzetta.gr. Η Βαλένθια είναι θετική μόνο επί του ενδεχομένου δανεισμού του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη για να αποφασίσει αν θα αλλάξει μια πάγια τακτική του.

Ξεκινώντας από τα δεδομένα, δεν αμφισβητείται η συμφωνία του Άρη με τον 26χρονο παίκτη. Αυτή υπάρχει εδώ και τουλάχιστον ένα 48ώρο αλλά «μπλοκάρει» στις υπερβολικές (κατά μία υποκειμενική άποψη) απαιτήσεις της Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα (έχοντας στα χέρια της το διετές συμβόλαιο του παίκτη) τον απέσυρε από το ρόστερ της στην ACB και προτίθεται να συζητήσει μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού γιατί θέλει να επανεξετάσει την περίπτωσή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Κι αυτή η απόφαση μοιάζει να είναι περισσότερο διοικητική.

Μεγαλύτερη σημασία έχει πλέον η επόμενη κίνηση του Άρη. Είναι προφανές ότι δεδομένης της συμφωνίας με τον παίκτη σε ότι αφορά το οικονομικό, όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της ιδιοκτησίας. Αν δηλαδή θα παρεκκλίνει της πάγιας τακτικής της περί των δανεικών παικτών ή όχι. Μέχρι… χθες ήταν κάθετα αντίθετη. Μόνο που η περίπτωση του Γιάνκοβιτς είναι διαφορετική. Στον Άρη έχουν μπει σε σκέψεις για το κατά πόσο θα πρέπει να κάνουν μια εξαίρεση, συνυπολογίζοντας την αξία του αθλητή. Η τελική απόφαση θα παρθεί εντός των επόμενων ωρών γιατί υπάρχει επίσης και η ξεκάθαρη πρόθεση να τελειώσει το ζήτημα (με τον άλφα ή βήτα τρόπο) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Σαφέστατα, η έκβαση αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση του Άρη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα