Μπρατσιάκος: «Να μην είμαστε... κομπάρσοι με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Να μην είμαστε... κομπάρσοι με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Βασίλης Μπατσιάκος ξέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και αυτό που θέλει από τους παίκτες του είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο κλειστό του ΟΑΚΑ (31/10, 18:00).

Ο τεχνικός της Κύμης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ: «Αντιμετωπίζουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που διαχρονικά πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι μάλιστα ιδιαιτέρως φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ η έλευση του κ. Πασκουάλ φαίνεται να έχει λειτουργήσει ευεργετικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου τους προπονητή και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο παρκέ. Είπαμε ότι ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Εμείς από την μεριά μας όμως θέλουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στο ματς, να μην είμαστε απλά «κομπάρσοι» στην... παράσταση του γηπεδούχου. Πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να βγάλουμε στο παρκέ κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Επιπλέον, θέλουμε να δούμε πως λειτουργεί η ομάδα μας με τον νέο μας play maker, τον Αντεγμπόγιε και να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί άμεσα. Δεν κρύβουμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι για εμάς περισσότερο προετοιμασία για το καθοριστικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Όμως όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο οφείλουμε να είμαστε μαχητικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα