Γκάλης: Θα τον τιμήσει το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο

Γκάλης: Θα τον τιμήσει το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο

Newsroom
Ο Νίκος Γκάλης

bet365

Ο Νίκος Γκάλης θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, την προσεχή Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο Gangster του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί στην εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, την προσεχή Παρασκευή 22 Μαρτίου. Το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει τους πρωταγωνιστές του σήμερα.

Επίσης ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, με τους ομογενείς του Σικάγου να έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Γενικού Προξενείου και θα προσέλθουν για να πάρουν λίγη από τη λάμψη του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ. Του ανθρώπου που ήταν ο ηγετης της Εθνικής που το 1987 κατέκτησε το Εurobasket στην Αθήνα, βάζοντας το άθλημα στα σπίτια όλων Ελλήνων. Ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό, ιερό τοτέμ για τη χώρα μας, θρύλος και για τον Άρη.

 

Τελευταία Νέα