Κόρφας: «Το πρωί έμαθα ότι είμαι μπαμπάς και το βράδυ κερδίσαμε» (vid)

Κόρφας: «Το πρωί έμαθα ότι είμαι μπαμπάς και το βράδυ κερδίσαμε» (vid)

Ο Τζον Κόρφας του ΠΑΟΚ

bet365

Όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζον Κόρφας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς.

Σαν σήμερα (16/3) το 1994, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς και ένας από τους πρωταγωνιστές εκείνης της σεζόν για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο Τζον Κόρφας μίλησε σε ένα αφιέρωμα της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη για εκείνη τη «χυσή» στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, μιλώντας για τον αγώνα ανέφερε πως το θεωρεί ως το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι του, ενώ αποκάλυψε ότι την ημέρα του ματς στη Σαμάρα γεννήθηκε η κόρη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζον Κόρφας

«Συμφωνώ, αλλά εγώ πιστεύω στην επίθεση παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι. Στην άμυνα δεν είμαι σίγουρος. Αλλά στην επίθεση ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα στα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τον τελικό ήταν σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι με την Σκαβολίνι. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 16 πόντους, άρα έπρεπε να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη με παραπάνω από 16. Είχαμε πολύ άγχος και όλοι πίστευαν ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε και τελικά κερδίσαμε 40 πόντους και περάσαμε.

Εγώ θυμάμαι κάτι πάρα πολύ καλά. Ήταν η μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου, η Πατρίτσια. Το πρωί έμαθα ότι εγώ είμαι μπαμπάς και το βράδυ έβαλα 19 πόντους και κερδίσαμε εύκολα».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα