Εθνική: Η φωτογραφία των «Fantastic 6» που ξύπνησε μνήμες Σαϊτάμα και 2006

Εθνική: Η φωτογραφία των «Fantastic 6» που ξύπνησε μνήμες Σαϊτάμα και 2006

Ο Σπανούλης

bet365

Mια φωτογραφία που ξυπνά μνήμες 2006 στη Σαϊτάμα βγήκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδας.

Η ΕΟΚ παρουσίασε τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της Εθνικής ομάδας για να την οδηγήσει στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Ο Kill Bill κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τόνισε πως είναι κέρδος να θέλει ο παίκτης να έρθει στην Εθνική και να μην πάει διακοπές.

Μετά τις δηλώσεις βγήκαν φωτογραφία παρέα έξι πρώην παίκτες της Εθνικής ομάδας που ήταν παρόντες στο έπος της Σαϊτάμα το 2006, τότε που η Ελλάδα νίκησε τις ΗΠΑ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου και τελικά έφτασε στο ασημένιο μετάλλιο σε μια σπουδαία πορεία.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη που πλέον είναι head coach της Εθνικής, τον Νίκο Ζήση Team Manager της ομάδας, τον Δήμο Ντικούδη που έχει τη θέση του Διοικητικού Συμβουλίου και υπευθύνου εθνικών ομάδων, τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Τσαρτσαρή που είναι υπεύθυνοι του αναπτυξιακού προγράμματος και τέλος τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη (πρεσβευτής της Εθνικής).

Σε άλλες φωτογραφίες μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, αλλά και η θρύλος του μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας, Εβίνα Μάλτση.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα