Πρίντεζης: «Η απόφαση του Σάσα ήταν δύσκολη γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό» (vid)

.

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην απόφαση του Σάσα Βεζένκοβ να πάρει τα ταλέντα του και να συνεχίσει την καριέρα του στους Σακραμέντο Κινγκς, μιλώντας παράλληλα για τη διεξαγωγή του Stoiximan AegeanBall Festival.

Η Ερμούπολη φιλοξενεί και φέτος το Stoiximan AegeanBall Festival με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά... Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς... Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρνουά όμως έγινε ντραφτ πικ και αποχώρησε για το Σακραμέντο και τους Κινγκς, είπε: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».

 

Τελευταία Νέα