Ξεσηκώνονται οι Ομοσπονδίες για το ΟΑΚΑ

Ξεσηκώνονται οι Ομοσπονδίες για το ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr η πλειοψηφία των αθλητικών Ομοσπονδιών είναι ανάστατη με την εκχώρηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών σε ιδιώτες, καθώς αυτό θα επιφέρει βαρύτατο πλήγμα στον αθλητισμό.

Ξεσηκώνονται οι Ομοσπονδίες για το ΟΑΚΑ

Η κυβέρνηση με νόμο συμπεριέλαβε το ΟΑΚΑ στο νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, τη λεγόμενη Εταιρεία Δημόσιων Συμμετοχών, το οποίο συμπεριλαμβάνει οργανισμούς του δημοσίου που βγαίνουν προς εκχώρηση σε ιδιώτες, παρότι ο Σταύρος Κοντονής τόνισε ότι δεν πρόκειται για εκχώρηση αλλά αξιοποίηση του μαζί με ιδιώτες.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που εξέδωσε ανακοίνωση κατά της παραχώρησης. Ακολούθησε ανακοίνωση σε έντονο ύφος, του Προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Πλέον οι διαμαρτυρίες θα πολλαπλασιαστούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr έχουν ξεσηκωθεί όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες που τάσσονται κατά της παραχώρησης του ΟΑΚΑ! Και μάλιστα θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις με τις οποίες θα εκφράζουν τη θέση τους αυτή...

Επίσης δεν αποκλείονται οι αντιδράσεις να συνεχιστούν και με κινητοποιήσεις του αθλητικού κόσμου που αντιτίθεται στο ενδεχόμενο παραχώρησης του μεγαλύτερου και καλύτερου αθλητικού κέντρου της Ελλάδας, που έχει φτιαχτεί με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου, καθώς οι Ομοσπονδίες τονίζουν ότι αποτελεί δημόσια περιουσία και ανήκει μόνο στον λαό!

Best of internet