Gazzetta Awards 2019: Η μεγαλύτερη ψηφοφορία της χρονιάς σε περιμένει για να αναδείξεις τους κορυφαίους

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards 2019: Η μεγαλύτερη ψηφοφορία της χρονιάς σε περιμένει για να αναδείξεις τους κορυφαίους

bet365

Η ώρα των κορυφαίων έφτασε! Τα Gazzetta Awards 2019 είναι η μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και σε περιμένουν να δώσεις την ψήφο που θα καθορίσει τους νικητές.

Ο θεσμός των Gazzetta Awards συνεχίζεται και φέτος για 5η διαδοχική χρονιά. Το gazzetta.gr σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την δική σου ψήφο, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα μιας και κάθε χρόνο σπάει των ρεκόρ των ψήφων.

Το 2015 που πρωτοξεκίνησε ο θεσμός των Gazzetta Awards ψήφισαν 45.335 και ανέδειξαν ως κορυφαίους τους Λευτέρη Πετρούνια (καλύτερο αθλητή), τη Νικόλ Κυριακοπούλου (καλύτερη αθλήτρια), την Εθνική Ελλάδος Εφήβων στο μπάσκετ (καλύτερη ομάδα) και τον Ηλία Παπαθεοδώρου (καλύτερο προπονητή).

Το 2016 προσθέσαμε την σημαντική για εμάς κατηγορία του αθλητή/τρια και ομάδας με ειδικές ικανότητες. Οι ψήφοι του αναγνωστικού κοινού έφτασαν τις 53.149 και αναδείξατε ως κορυφαίους τον Σπύρο Γιαννιώτη, την Αννα Κορακάκη, τους Μάντη-Καγιαλή (ομάδα της χρονιάς), τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Παύλο Μάμαλο.

Το 2017 «μεγαλώσαμε» ακόμα περισσότερο. Οι κατηγορίες των Gazzetta Awards έγιναν έξι μιας και προστέθηκε αυτή του Fair Play βάζοντας μέσα στον θεσμό κι αρκετές υποψηφιότητες από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι ψήφοι έφτασαν τις 55.450 κι αναδείξατε ως κορυφαίους τον Λευτέρη Πετρούνια (δεύτερο βραβείο στα Gazzetta Awards), την Κατερίνα Στεφανίδη, την Εθνική Νέων-Ανδρών στο πόλο, τον Τσάβι Πασκουάλ, τον Μιχάλη Σεΐτη, με τον Κώστα Κοκκινοπλίτη από τη Νέα Κρήνη να παίρνει το βραβείο του Fair Play.

Το 2018 σπάσαμε ξανά το ρεκόρ μας. Οι 56.266 ψήφοι ανέδειξαν ως κορυφαίους τον Λευτέρη Πετρούνια (τρίτο βραβείο στα Gazzetta Awards), την Κατερίνα Στεφανίδη (δεύτερο βραβείο στα Gazzetta Awards), τον Θοδωρή Βλάχο, τον Ολυμπιακό στο πόλο, τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, ενώ Fair Play στιγμή ψηφίστηκε η κίνηση της K15 του Παναθηναϊκού.

Αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και σύλλογοι περιμένουν όπως αποδείχθηκε τις προηγούμενες χρονιές μέσα από τα ποσταρίσματά τους στα social media την δική σου ψήφο για να κερδίσουν μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις, αν όχι τη σημαντικότερη: την ανάδειξή τους στην κορυφή από το κοινό, από τον απλό κόσμο, από τους φιλάθλους, από την μεγαλύτερη αθλητική κοινωνία αναγνωστών στην Ελλάδα.

Για μια ακόμη χρονιά το gazzetta συνεχίζει την παράδοση που δημιουργεί χάρη στην συμμετοχή των δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών του που βρίσκουν νόημα συμμετοχής σε αυτή την ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων και την έχουν αναδείξει στην ψηφοφορία με την μεγαλύτερη βαρύτητα στον ελληνικό αθλητισμό!

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2019 άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις.

Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards