Ώρα για... Diet Stories & Giveaway! (vid)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Ώρα για... Diet Stories & Giveaway! (vid)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη, μας δείχνει πώς πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας όλες τις ημέρες του χρόνου και όχι να το... θυμόμαστε μόνο το καλοκαίρι, ενώ σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε την πρώτη επίσκεψη και τις μετρήσεις σας δωρεάν στον διατροφολόγο, Μάνο Δημητρούλη!

Η σωστή διατροφή όταν υπάρχει έμπνευση, γίνεται απόλαυση...

Δείτε πως, και κερδίστε την πρώτη σας επίσκεψη και τις μετρήσεις σας ΔΩΡΕΑΝ!

Για να πάρεις μέρος στο GIVEAWAΥ χρειάζεται να κάνεις:
Subscribe στο κανάλι
Like & Comment στο βίντεο

To καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, και παρά τα τσαλιμάκια που μας κάνει ο καιρός, οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε πάει τη βόλτα μας στην παραλία.

Η αλήθεια είναι πως αυτή την εποχή, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, μας πιάνει μια τρέλα για το πως είναι το σώμα μας, ένα άγχος για το πως θα χάσουμε κιλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τρέχουμε στα γυμναστήρια και αρχίζουμε τις διαίτες του ...ανανά!

Η μεγαλύτερη αλήθεια όμως είναι πως το σώμα μας πρέπει να το προσέχουμε όλες τις ημέρες του χρόνου, να το αγαπάμε και να το φροντίζουμε καθημερινά.

Και να έχουμε τον φύλακα - άγγελο- διατροφολόγο μας να μας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση! Ο δικός μου άνθρωπος είναι ο Μάνος Δημητρούλης! Που μου έμαθε πως η σωστή διατροφή δεν είναι καταπιεστική, ούτε άνοστη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.