Ιακωβάκης και Κοροκίδα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Deree (pic)

Gazzetta team
Ιακωβάκης και Κοροκίδα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Deree (pic)

bet365

Ο πρωταθλητής των 400μ με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, και η Παραολυμπιονίκης, Δήμητρα Κοροκίδα, έδωσαν το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Deree.

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή των περίπου 1.500 νεαρών αθλητών και των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Α.ΣΚ. Ντερή, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Deree Gym.

Όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν αθλητές που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στο 2018.

Τιμώμενο πρόσωπο φέτος ήταν ο πρωταθλητής των 400μ. με Εμπόδια Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος βραβεύθηκε για την μεγάλη του προσφορά και αφοσίωσή του στα ιδανικά του αθλητισμού και στη συνέχεια έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ομιλία.

Στη φετινή εκδήλωση φιλοξενήθηκε προσφορά από το «Hellenic Values Foundation» και τον κ. Γκας Σαρηγιαννίδη, ένα ειδικά διαμορφωμένο αναπηρικό αμαξίδιο προς την παλαίμαχη μπασκετμπολίστρια και μητέρα πέντε (5) παιδιών Μαρία Λαρεντζάκη. Την προσφορά παρέδωσε στην οικογένεια της Μαρίας η Παραολυμπιονίκης μας και πρέσβειρα του Ιδρύματος “Hellenic Values” Δήμητρα Κοροκίδα, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση!

Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη κλήρωση των δώρων τα οποία κέρδισαν οι τυχεροί νεαροί αθλητές.

 

Τελευταία Νέα