Οι «ερυθρόλευκοι» δίχως... καύσιμα!

Οι «ερυθρόλευκοι» δίχως... καύσιμα!

Gazzetta team
Οι «ερυθρόλευκοι» δίχως... καύσιμα!

bet365

Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχασαν χάσει ούτε έναν αγώνα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη; Ποιοί τείνουν να... κλατάρουν από τις πολλές συμμετοχές και την έλλειψη ξεκούρασης και ποιοι βλέπουν συμμετοχές με το... κυάλο; Δείτε τι λένε οι αριθμοί.

Για να μπούμε κατευθείαν στην ουσία του ζητήματος, το πρώτο και προφανέστερο συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός κακά τα ψέματα δεν έχει εναλλακτικές επιλογές στην επίθεση. Τζιμπούρ και Μιραλάς παίζουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν σε πρωτάθλημα και Champions League και ευτυχώς δεν έχουν κανένα τραυματισμό. Τι θα γινόταν άραγε αν δεν μπορούσε να παίξει ένας εξ αυτών την ώρα που ο Βαλβέρδε δείχνει να μην υπολογίζει τον Πάντελιτς και 4ος επιθετικός δεν υπάρχει στο ρόστερ; Μήπως θα πρέπει από το Γενάρη να προστεθεί άμεσα ένας στο ρόστερ;

Διαβάστε όλο το θέμα στο katimagiko.gr και δείτε τα σχετικά γραφήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα