Και τώρα Δόξα Δράμας

Και τώρα Δόξα Δράμας

Μάκης Σταθάτος
Και τώρα Δόξα Δράμας

bet365

Την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να ξεχάσουν στον Ολυμπιακό. Το πρωί της Δευτέρας (28/11) ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με την Δόξα Δράμας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μετρά αρκετές απουσίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Μέλμπεργκ έκανε θεραπεία, ενώ ο Παπάζογλου ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Ο Ορμπάιθ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησε και ο Μακούν.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη με προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα