«Κάτι τρέχει με Τζιμπούρ-Μιραλάς»

«Κάτι τρέχει με Τζιμπούρ-Μιραλάς»

Gazzetta team
«Κάτι τρέχει με Τζιμπούρ-Μιραλάς»

bet365

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης και αφήνει υπονοούμενα για τις σχέσεις του Κέβιν Μιραλάς και του Ράφικ Τζιμπούρ.

Τραγικός ο Ολυμπιακός. Έκανε το χειρότερό του ματς. Καταρχήν, πρέπει να βρει μέσα σε ένα μήνα καλό τερματοφύλακα. Είμαστε παιδική χαρά στο θέμα του γκολκίπερ! Φέτος έχω δει να τρώμε τα πιο αστεία γκολ. Ανεκδιήγητα γκολ. Είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο ότι όταν βλέπεις τον αμυντικό σου να τρέχει με τον αντίπαλο επιθετικό, περιμένεις να δεις τι θα γίνει και ετοιμάζεσαι.

Και ειδικά όταν είναι ο αμυντικός σου ο γρήγορος Αβραάμ! Θα τον προλάβαινε τον Περόνε. Αλλά και αν δεν τον προλάβαινε, μόνο που θα άκουγε τα βήματα πίσω του ο Περόνε, θα αναγκαζόταν να κάνει βεβιασμένο σουτ. Όχι να φεύγεις από το τέρμα σου και να πηγαίνεις να τον προϋπαντήσεις στου διαόλου τη μάνα! Πού πας;

Και με τους νέους κανονισμούς πια, δεν έχεις χέρια έξω από την περιοχή σου, για κόκκινη θα είσαι, πού πας, να κάνεις τι εκεί! Ο Αβραάμ τρελάθηκε, είδα το ύφος του, σου λέει «ρε π… θα τον προλάβαινα, τι βγαίνεις εδώ πέρα»;

Περισσότερα στο www.katimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα