Στην έξοδο ο Ρόνι!

Στην έξοδο ο Ρόνι!

Γιώργος Βροντάκης
Στην έξοδο ο Ρόνι!

bet365

Ο Ροναλντίνιο αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της Φλαμένγκο και οδεύει με μαθηματικό τρόπο προς την έξοδο! Ζήτησε μάλιστα να αποχωρεί από το γήπεδο με έναν... τρελό τρόπο!

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φιγκεϊρένσε (0-0), ο Ρόνι αποδοκιμάστηκε έντονα και έδειξε να είναι γνώστης για το πού πήγαιναν οι... βρισιές: «Τα γιουχαΐσματά τους είχαν αποδέκτη εμένα. Το γνωρίζω. Όμως δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έπαιξα καλά σήμερα, απλώς τίποτα δεν πήγε καλά για όλη την ομάδα», τόνισε ο Ροναλντίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι στα καλύτερά του και φαίνεται πως δεν υπάρχει πια... αγάπη ανάμεσα στους φιλάθλους της Φλαμένγκο και τον ίδιο και μάλιστα υπάρχουν σενάρια αποχώρησής του από τον σύλλογο. Μάλιστα, δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Ροναλντίνιο ζήτησε από την Αστυνομία να φτιάξει μια ειδική υπόγεια σήραγγα για να αποχωρεί χωρίς προβλήματα από το γήπεδο, ενώ επικρατεί δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του παίκτη και από την πρόεδρο της ομάδας!

Φυσικά, όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, καθώς η κατάσταση άρχισε να γίνεται εντονότερη μετά τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα για τον Ροναλντίνιο, οι οποίες και έκαναν τον γύρο του κόσμου.

 

Τελευταία Νέα