Ο Ηλιόπουλος στον Ατρόμητο Πειραιά

Gazzetta team
Ο Ηλιόπουλος στον Ατρόμητο Πειραιά

bet365

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να αρχίσει το πρωτάθλημα και ο Κώστας Μπεχλιβανίδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου Πειραιά, λίγες μόλις μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Βάρης με 2-1.

Η διοίκηση των «μπλε» δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια προσλαμβάνοντας άμεσα στη θέση του προπονητή τον Σταύρο Ηλιόπουλο που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της ομάδας Νέων του Ατρόμητου Αθηνών. Το ντεμπούτο του τελευταίου αναμένεται να γίνει στον πάγκο της ομάδας των Καμινιών αναμένεται να γίνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου.

Έτοιμοι για την πρεμιέρα στην Νάουσα

Η μεγάλη μέρα για τη Νάουσα έφτασε και δεν είναι άλλη από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου όταν το συγκρότημα του Βασίλη Αργυρίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αστραπή Μεσοποταμιάς κάνοντας μ’αυτό τον τρόπο την δική του πρεμιέρα μπροστά στο δικό του κοινό που θα δώσει το παρών στο ΔΑΚ της πόλης. Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι, ενώ θα μπορούσε να πει κάποιος πως οι παίκτες της Ημαθιώτικης ομάδας περίμεναν πως και πως αυτό τον αγώνα με ανυπομονησία. Οι τελευταίοι θα δώσουν αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες όσο δηλαδή διήρκεσε η προετοιμασία. Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και οι βλέψεις για την εφετινή χρονιά είναι μεγαλύτερες σε σχέση με πέρσι. Τέλος το σύνθημα το οποίο λέγεται για το παιχνίδι αυτό και καλεί τον κόσμο στο γήπεδο δεν είναι άλλο από το «πάμε γήπεδο, πάμε Νάουσα».

Αποφασισμένοι για νίκη στην Νίκη Αγκαθιάς!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα του Εθνικού Βατερού φιλοδοξεί να πετύχει η Νίκη Αγκαθιάς. Η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου αναμένεται να έχει δύσκολο έργο καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 3ου ομίλου υποδέχεται εντός έδρας την Καστοριά που έχει ως στόχο για την εφετινή χρονιά την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παρόλα αυτά στο στρατόπεδο της ομάδας της Ημαθίας άπαντες γνωρίζουν την δύσκολη αποστολή που τους περιμένει. Δηλώνουν ωστόσο αισιόδοξοι για τη νίκη κάτι που γίνεται γνωστό και από τα λεγόμενα τους σύμφωνα με τα οποία: «Πρέπει να δώσουμε το 100% και θα το κάνουμε. Πρέπει να παλέψουμε στην έδρα μας για το θετικό αποτέλεσμα».

Δυνατή με το... καλημέρα!

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Καστοριά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικρατώντας με 4-2 του νεοφώτιστου στην κατηγορία Ακρίτα Αχλάδας. Η ομάδα του υπηρεσιακού προπονητή Αλέκου Παπαδόπουλου (σ.σ. όπως είχαμε γράψει και σε παλιότερο κείμενο δεν είχε βρεθεί ο διάδοχος του Μιχάλη Μαυρίδη με τελευταίο όνομα αυτό του Γιώργου Σκαρτάδου και έτσι έπειτα από συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των «γουναράδων» Αχιλλέας Σταμούλης η ομάδα κατέβηκε με τον εν λόγω τεχνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέχρις ότου τελικά να βρεθεί ο διάδοχος) μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου. Αυτό μπορεί να μη λέει και πολλά πράγματα από τη στιγμή που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος δείχνει ωστόσο ότι η ομάδα της ακριτικής πόλης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίτευξη κάποιου τέρματος (επίθεση) αλλά στο πώς να μην δέχεται (άμυνα), κάτι που θα πρέπει να βελτιωθεί εν όψει της συνέχειας.

Νίκη με τον Ακρίτα

Στο παρελθόν ανήκει η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Λευκάδια με 3-0 για τον Πυρσό. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των Γρεβενών προσπαθούν να ανασυνταχτούν. Το συγκρότημα του Γιάννη Σαμαρά θέλει να κάνει μια καινούρια αρχή ξεκινώντας από τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας απέναντι στο νεοφώτιστο Ακρίτα Αχλάδας με τη νίκη να αποτελεί βάλσαμο για την απρόσμενη πληγή της πρεμιέρας αλλά και μια ψυχολογική ένεση για όλους. Όλοι πάντως γνωρίζουν πως το παιχνίδι αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς η ομάδα της Φλώρινας προέρχεται από τη βαριά ήττα με την Καστοριά με 4-2 και θέλει να πάρει κι αυτή με τη σειρά της τους παρθενικούς της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα