Πώς τα πήρε ο Μάκης από την ΑΕΚ!

Πώς τα πήρε ο Μάκης από την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Πώς τα πήρε ο Μάκης από την ΑΕΚ!

bet365

Σε τραπεζικό λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη πήγαν 8.540.500 ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το 2001, όπως αποκάλυψε το ΣΔΟΕ σε έρευνα που έκανε για τον καταζητούμενο!

Μία σημαντική εξέλιξη, για τα χρήματα που διεκδικεί η ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη, αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα, η Δικαιοσύνη έχει στοιχεία για τα χρήματα που πήρε από την ομάδα, ο πρώην μεγαλομέτοχός της.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου των στημένων αγώνων και ύστερα από έρευνες του ΣΔΟΕ, αποδείχθηκε ότι κατέληξαν σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη χρήματα ύψους των 8.540.500 ευρώ. Οι έρευνες έγιναν στην εταιρεία Ippoventure S.a -στην οποία είναι πρόεδρος ο Μάκης Ψωμιάδης - και η οποία παλαιότερα είχε μεγάλα έσοδα από τις ιπποδρομίες του ΟΔΙΕ, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Σε έναν από αυτούς η Δικαιοσύνη φαίνεται να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος, καθώς εκεί κατέληξαν στο τέλος του 2001 μέσω επιταγής σε διαταγή της ΠΑΕ ΑΕΚ και οπισθογραφημένη μάλιστα από την ίδια, ποσό περίπου δύο δισεκατομμυρίων δραχμών (8.540.500 ευρώ), πληρωτέα στον Μάκη Ψωμιάδη.

Πιστεύουν μάλιστα ότι είναι τα χρήματα που και καλά πήγαν για βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων στους Θρακομακεδόνες, με τα συγκεκριμένα έργα να μην έχουν γίνει ποτέ!

«Τα λεφτά του Ψωμιάδη πανε στην ΑΕΚ»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ξεκαθάρισε ότι μέχρι 80 εκατ. ευρώ, ότι ποσό βρεθεί σε λογαριασμούς του Μάκη Ψωμιάδη θα πηγαίνουν στα ταμεία της ΑΕΚ.

«Το ΣΔΟΕ έχει εντοπιστεί σε μία τράπεζα κατάθεση του Μάκη Ψωμιάδη, στο όνομά του, ύψους, αν θυμάμαι καλά, πάνω από 6 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάθεση δεν είχε δηλωθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος! Όλα αυτά το 2003-05 κι ενώ ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν υπόδικος, πήγε μάλιστα, αν θυμάμαι καλά επίσης, τότε και τα «σήκωσε». Πριν κάποια χρόνια εμείς δώσαμε κάποια στοιχεία για να υπάρξει έρευνα. Αν τα χρήματα είναι στον λογαριασμό του Μάκη Ψωμιάδη η ΑΕΚ θα πάρει. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν ξέρω βέβαια αν τώρα το ΣΔΟΕ βρήκε νέα στοιχεία. Θα ήταν ευχής έργο. Εμείς (σ.σ. σαν ΑΕΚ) συνεχίζουμε να διεκδικούμε από την υπόθεση τα πάντα», δήλωσε στο aek365.gr ο κ.Οικονομόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα