Μιλάει με Κίβου η Λίβερπουλ

Θοδωρής Βασίλης
Μιλάει με Κίβου η Λίβερπουλ

bet365

Το συμβόλαιο του Κρίστιαν Κίβου με την Ίντερ λήγει το καλοκαίρι και ήδη ξεκίνησαν φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Ρουμάνος αποτελεί μία καλή και φθηνή επιλογή.

Ο Κίβου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή με την Ίντερ για την επέκταση της συνεργασίας και φήμες θέλουν την Λίβερπουλ να ετοιμάζεται να προσεγγίσει τον Ρουμάνο αμυντικό προσφέροντας κι ένα ποσό στους «νερατζούρι» ώστε να μετακομίσει στο «Άνφιλντ».

Ο Κένι Νταλγκλίς έχει ξεκαθαρίσει ότι αν χρειαστεί τον Ιανουάριο θα υπάρξει ενίσχυση για τους «κόκκινους» και μετά τα έντονα αμυντικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει η ομάδα ετοιμάζεται ενίσχυση. Εκτός από την Λίβερπουλ ενδιασφέρον για τον 31χρονο Κίβου έχει δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι ελέω του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα