Μόνο η νίκη στο μυαλό!

Μόνο η νίκη στο μυαλό!

Γιώργος Βροντάκης
Μόνο η νίκη στο μυαλό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αφήνει εκτός αποστολής τον Στέφανο Κοτσόλη. Δεν προέκυψε νέο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στην Ένωση για να παραμείνουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς στη συνέχεια έχουν το αιώνιο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης». Η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» δεν είχε κάποιο απρόοπτο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είδε μια ακόμη μέρα τους Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο και Ρούντολφ να γυμνάζονται ατομικά, ενώ ο Τοτσέ υποβλήθηκε σε θεραπεία

Στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (6/11, 19:30) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague 2011-12. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στη vistabet.com

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής περισσότεροι από 45.000 θεατές, για να σταθούν στο πλευρό του «τριφυλλιού» κόντρα στην ΑΕΚ. Οι εμφανίσεις της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχουν εντυπωσιάσει τον «πράσινο» κόσμο, ο οποίος θα δώσει βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει ούτε μια αλλαγή στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και παρότι επέστρεψε ο Αντώνης Πετρόπουλος, στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, Σεμπαστιάν Λέτο, έχοντας ως παρτενέρ τον Σίλβα Κλέιτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα