Ο Ζεσουάλδο θέλει τον... Ντρογκμπά του! (vids)

Gazzetta team
Ο Ζεσουάλδο θέλει τον... Ντρογκμπά του! (vids)

bet365

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αργεί ακόμη, αλλά ο specialist αποκαλύπτει ότι ο Φερέιρα καλοβλέπει την περίπτωση του Παπά Μπαμπακάρ Ντιαβαρά για τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί να μην ξέρει ακόμα τι θα ξημερώσει σε μια εβδομάδα ή σε ένα μήνα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, κάνει όμως όσο είναι δυνατόν στην παρούσα φάση τον προγραμματισμό του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά τις έντονες φήμες για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό με ανάληψη... καθηκόντων από τον πρίγκιπα ή κάποιον άλλο, κλείνει τα αυτιά του και κοιτάζει μόνο πώς θα φτάσει στην επίτευξη του στόχου που λέγεται κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να το πετύχει έχει κάνει ήδη αρκετές επαφές με μάνατζερ από την Πορτογαλία, τους οποίους έχει ενημερώσει ότι τον Ιανουάριο θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής υψηλών προδιαγραφών. Θέλει έναν σκόρερ, ένα στράικερ γρήγορο και με εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι με επιθετικό περιοχής τον... Σεμπάστιαν Λέτο πρωτάθλημα δεν κερδίζεται.

Ιδανικός για την επίθεση

Οι μάνατζερ του έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, από τις οποίες ξεχωρίζει τον Σενεγαλέζο στράικερ της Μαρίτιμο, Παπά Μπαμπακάρ Ντιαβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Specialist, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εκφραστεί με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Σενεγαλέζο, τον οποίο έχει προσθέσει στη λίστα με τις προτεραιότητές του για τον Ιανουάριο.

Όπως μας μεταφέρθηκε, ο «Μπαμπά» όπως είναι το παρατσούκλι του 23χρονου σέντερ φορ, χαίρει της εκτίμησης του Πορτογάλου προπονητή των «πράσινων», ο οποίος στο πρόσωπό του βλέπει τον... Ντρογκμπά του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός ότι είναι καθαρός φορ περιοχής, ταχύτατος, δυναμικός, εκρηκτικός, με τρομακτικά σωματικά προσόντα και σκοράρει και με τα δύο πόδια ενώ είναι και σπουδαίος κεφαλοσφαιριστής, είναι στοιχεία που τον μετατρέπουν σε ιδανικό για αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έχει προτεραιότητα η Σέλτικ

Τον παίκτη είχε παζαρέψει τις τελευταίες μέρες του περασμένου Αυγούστου η Σέλτικ. Οι Καθολικοί πλήρωναν στη Μαρίτιμο 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρουν, όμως η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Σενεγαλέζος να παραμείνει στην Πορτογαλία όπου συνεχίζει να σκοράρει με αμείωτο ρυθμό.

Φέτος μετράει ήδη 5 γκολ σε 7 συμμετοχές και οι Σκωτσέζοι θα τον επαναπροσεγγίσουν, για να τον πάρουν στο Σέλτικ Παρκ την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε από τη Σέλτικ ούτε από τη Μαρίτιμο, υπάρχει προσύμφωνο μεταξύ των δύο ομάδων για να γίνει η μετακίνηση τους επόμενους μήνες. Κάτι τέτοιο πάντως δεν φαίνεται να ισχύει, αφού όπως έχει μάθει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο παίκτης παραμένει προς πώληση από την πορτογαλική ομάδα με ένα πόσο πάνω κάτω της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Who is who

Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1988 στο Ντακάρ της Σενεγάλης και βλέπει τον κόσμο από τα 185 εκατοστά και έχει βάρος 79 κιλά. Τα πρώτα βήματα τα έκανε στη Ζαν ντ’ Αρκ, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ της χώρας του. Στα 19 του υπέγραψε στη Μαρίτιμο της Πορτογαλίας. Έκανε το ντεμπούτο του με τους επαγγελματίες της Μαρίτιμο τη σεζόν 2007-2008 σε αγώνα με αντίπαλο την Εστρέλα Αμαδόρα.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ήταν πλέον βασικός και σκόραρε 10 τέρματα σε 25 συμμετοχές. Ο Ολυμπιακός και η σκωτσέζικη Χαρτς πλησίασαν τη Μαρίτιμο για να τον αποκτήσουν, όμως δεν κατέβαλαν τα απαιτούμενα 2,5 εκατομμύρια και ο παίκτης έμεινε στην ομάδα συνεχίζοντας να «πυροβολεί» ακατάπαυστα.

Τη σεζόν 2010-2011 έβαλε 13 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος όπως γράψαμε και πιο πάνω έχει 5 γκολ σε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Δείτε τρία χορταστικά βίντεο με τον «Baba» να σκοράρει ακατάπαυστα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα