Γκολ μπήκε, αλλά για νίκη...

Γκολ μπήκε, αλλά για νίκη...

Gazzetta team
Γκολ μπήκε, αλλά για νίκη...

bet365

Ο Άρης... κατάφερε να πετύχει γκολ στη Σούπερ Λίγκα, όχι όμως και να φτάσει στη νίκη, δημιουργώντας μια αρνητική παράδοση που παρουσιάζει το gazzetta.gr .

Οι τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συνιστούν αναμφίβολα ένα πρόβλημα για μία ομάδα του διαμετρήματος του Άρη.

Χθες ολοκληρώθηκε αισίως η έκτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει σεφτέ για φέτος, μιας και στο τέταρτο του παιχνίδι για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση των Κρητικών στον αγώνα» (σ.σ. 1-1).

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μέχρι στιγμής προσμετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΣ (0-0), η εντός έδρας ήττα με τον Ατρόμητο (0-1) η εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0) αλλά και η χθεσινή ισοπαλία με τον Εργοτέλη (1-1) εκτός από τη δυσμενή βαθμολογική θέση παράλληλα ξυπνούν άσχημες αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια.

Η έναρξη σεζόν χωρίς νίκη

Τις σεζόν 2006-07 αλλά και 2007-08 αντίστοιχα οι «κίτρινοι» είχαν αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στα τρία πρώτα τους παιχνίδια. Κάτι που κατάφεραν να σπάσουν την τετάρτη αγωνιστική με τις νίκες τους απέναντι σε Ιωνικό και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Παράλληλα, χωρίς σεφτέ στο πρώτο «καρέ» αγωνιστικών ο Άρης ήταν τη σεζόν 2004-05, έχοντας μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

2004-05

ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ 3-1

ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΑΡΗΣ 1-1

ΑΡΗΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 1-2

2006-07

ΛΑΡΙΣΑ- ΑΡΗΣ 1-1

ΑΡΗΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

ΑΙΓΑΛΕΩ- ΑΡΗΣ 1-1

ΑΡΗΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 1-0

2007-08

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ- ΑΡΗΣ 0-0

ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΆΡΗΣ 0-1

Έσπασε την κατάρα του γκολ

Το πρόβλημα για τη φετινή σεζόν δεν έγκειται μόνο στα αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση τα ιδανικά για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και στο γεγονός πως δεν υπάρχει επίτευξη κάποιου τέρματος.

Αυτό βέβαια μέχρι χθες μιας και ο Σανκαρέ σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την τρέχουσα σεζόν... σπάζοντας έτσι το αρνητικό ρεκόρ που κρατούσε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική και είχε ισοφαρίσει τη σεζόν 1966-67, όταν οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν την κούρσα του τίτλου με τέσσερις εκτός έδρας αγώνες και δεν σκόραραν σε κανέναν.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΡΗΣ 1-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ 0-0

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ 3-0

Τα φετινά παιχνίδια

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΑΡΗΣ 0-0

ΑΡΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΑΡΗΣ- ΞΑΝΘΗ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΆΡΗΣ 1-1 (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΓΚΟΛ)

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα