Ουέιντ: «Παράλογες οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών»
Ο άσος των Μαϊάμι Χιτ αναφέρθηκε σε ένα από τα καυτά θέματα του Lockout, όπως αυτό του salary cap, και τόνισε τα εξής: «Το ΝΒΑ και οι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι όλες οι ομάδες πρέπει να είναι ανταγωνιστικές. Να βρείτε έναν επαγγελματικό χώρο όπου όλες οι εταιρείες είναι ισοδύναμες. Παντού υπάρχουν διαφορές, έτσι είναι το παιχνίδι».
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η παρούσα κατάσταση προκαλεί απώλεια φιλάθλων και ζημιώνει το άθλημα: «Χάνουμε φιλάθλους όσο συνεχίζεται το lockout. Εμείς δεν έχουμε παραπονεθεί πολύ, αυτό το πράττει η αντίπαλη πλευρά. Όλοι παρακολουθούν τις απόψεις των ιδιοκτητών, ενώ οι δικές μας είναι αδιάφορες για τους περισσότερους».
Τέλος, χρησιμοποίησε στην επιχειρηματολογία του το παράδειγμα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Για μένα δεν είναι τα ίδια τα χρήματα το απόλυτο κριτήριο, αλλά αυτός που τα διαχειρίζεται καλύτερα. Εκεί νομίζω ότι έχουμε το πρόβλημα. Ομάδες με μικρότερες επενδύσεις έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, αντί για εμάς. Το Σαν Αντόνιο έχει πάρει τέσσερις τίτλους τα τελευταία δέκα χρόνια. Άρα θεωρώ τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, περί ισοδυναμίας, παράλογες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
