Νέα «σφαλιάρα» για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Νέα «σφαλιάρα» για ΠΑΟΚ

bet365

Ούτε το πλεονέκτημα της έδρας έδωσε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να κάνει... σεφτέ στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα με 29-26 από τον Διομήδη.

Τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις είναι μέχρι στιγμής το αρνητικό σερί του Δικεφάλου του Βορρά, που σίγουρα στους πρώτους του αγώνες δεν θυμίζει την πρωταθλήτρια ομάδα των περασμένων ετών κι ενώ το Σάββατο (8/10) υποδέχεται την ουγγρική Ταταμπάνια για το EHF CUP.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Θεσσαλονικέων, ο Διομήδης Άργους μετά την ΑΕΚ έκαψε και την αντίσταση του ΠΑΟΚ και φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ίδια τα... συμπτώματα που παρουσίασε η ομάδα του Στέλιου Υετίων, χάνοντας το ρυθμό της στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης (13-14 ημιχρ), με τους «λύκους» να παίρνουν μια διαφορά πέντε τερμάτων στη συνέχεια (14-19) για να φτάσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην επικράτηση. Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ματς, αφού φίλοι του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα στην αντίπαλη ομάδα, στους διαιτητές και στον κομισάριο του αγώνα.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (8/10) με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα

Το πρόγραμμα

Σάββατο 8/10
16:30 ΧΑΝΘ-ΑΣΕ Δούκα
18:00 Φίλιππος Βέροιας-Άρης Νικαίας
18:00 ΓΑΣ Κιλκίς-Αερωπός Έδεσσας
18:00 Πανελλήνιος-Κύδων Χανίων

 

Τελευταία Νέα