Τζιμπούρ: «Δείξαμε χαρακτήρα νικητή»

Τζιμπούρ: «Δείξαμε χαρακτήρα νικητή»

Gazzetta team
Τζιμπούρ: «Δείξαμε χαρακτήρα νικητή»

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή σε επτά λεπτά και ο Ράφικ Τζιμπούρ τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα. Μάλιστα, ο Αλγερινός παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, λέγοντας πως η φυσική κατάσταση ολοένα και θα βελτιώνεται...

«Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να ελέγξουμε το ματς. Δεχθήκαμε το γκολ, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Παίζαμε καλά πριν δεχθούμε το γκολ, και καταφέραμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Φανήκαμε δυνατοί. Αυτή είναι η απόδειξη ότι έχουμε ομάδα με χαρακτήρα», τόνισε ο Αλγερινός ενώ αναφερόμενος στο ματς με την Άρσεναλ πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξαμε, όχι για το αποτέλεσμα. Έπρεπε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς με την Άρσεναλ, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Είναι σίγουρο ότι η δική μας φυσική κατάσταση θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι».

Όσο για το αν αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση είπε: «Δεν ξέρω για αυτό, αλλά για να πω την αλήθεια, ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Άρα για μας είναι σημαντικό που κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ο Ράφικ Τζιμπούρ στάθηκε και στην προσωπική του απόδοση: «Όπως είπα και πριν, είμαστε χαρούμενοι γιατί βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στο ματς και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Εγώ τα δίνω όλα και είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα