Νίκη με Τσάλβινα για Στουρμ

Νίκη με Τσάλβινα για Στουρμ

Νίκη με Τσάλβινα για Στουρμ

bet365

Με τον Τσάλβινα να κατεβάζει τα ρολά, η Στουρμ επιβλήθηκε πολύ δύσκολα της Ριντ με 1-0 για τη 10η αγωνιστική της αυστριακής Μπουντεσλίγκα και την έπιασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το παιχνίδι και να προσπαθούν για το γκολ. Οι παίκτες της Ριντ απείλησαν τρεις φορές στα πρώτα 25' την εστία του Τσάλβινα, ενώ ο Κροάτης τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν στο σουτ του Μπάιχλερ στο 41' στη μεγαλύτερη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Στουρμ να παίρνει το προβάδισμα!

Μια σέντρα του Βολφ και μια κεφαλιά του Ζάμπιτς ήταν αρκετές για να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και να κάνουν το 1-0. Η συνέχεια είχε και πάλι πρωταγωνιστές τους παίκτες της Ριντ, οι οποίοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 72', με τον Τσάλβινα να λέει και πάλι «όχι»! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Στουρμ έπιασε τη Ριντ στους 13 βαθμούς και στην 5η θέση.

Η σύνθεση της Στουρμ: Τσάλβινα, Στάντφεστ (22' Ενχενράιχ), Μπουργστάλερ, Ποπχάτζε, Ζόιμελ, Μπούβκα, Βολφ, Βέμπερ, Ντούντιτς, Ζάμπιτς (86' Μουράτοβιτς), Μπόντουλ (74' Χάας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα