«Σκοράρω για τους οπαδούς της Τσέλσι»
«Προφανώς όταν πηγαίνεις τέλεια, βάζεις γκολ και κάνεις καλές εμφανίσεις από την πρώτη μέρα, είναι εύκολο για τους οπαδούς να σε αγαπήσουν και να σε στηρίξουν. Ομως οι πρώτοι έξι μήνες για 'μένα στην Τσέλσι ήταν πολύ, πολύ δύσκολοι αφού δεν μπορούσα να βρω φόρμα, όμως είχα τη στήριξη των οπαδών. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, κάθε φορά που μιλούσα μαζί τους στον δρόμο, σε καφετέριες, παντού, ένιωθα την στήριξή τους, οπότε είναι ωραίο να σκοράρω γι' αυτούς» ήταν τα λόγια του «ελ νίνιο».
Ο Ισπανός σκόραρε και αποβλήθηκε στον αγώνα με την Σουόνσι μετά από τάκλιν με τα δύο πόδια, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει βίαιο μαρκάρισμα. «Δεν ήθελα να χτυπήσω τον αντίπαλο παίκτη. Προσπάθησα να μαζέψω τα πόδια μου, όμως έφτασα αργά στη μπάλα, είναι κρίμα, είμαι απογοητευμένος. Είναι η πρώτη φορά που αποβάλλομαι στην Premier League και ελπίζω η τελευταία».
Η αποβολή του διεθνή επιθετικού τον θέτει εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως θα είναι στη διάθεση του Αντρέ Βίλας Μπόας για τον αγώνα στο «Μεστάγια» με την Βαλένθια για το Champions League. «Είναι σπουδαία ομάδα και ξέρουμε ότι θα προετοιμαστούν για να μας αντιμετωπίσουν, Γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
