Φιλική νίκη στην Κομοτηνή για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Φιλική νίκη στην Κομοτηνή για Ξάνθη

bet365

Η Σκόντα Ξάνθη κέρδισε στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό 0-2 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων. Γκολ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μάρα.

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν στη Ξάνθη την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ακρίτες αντιμετώπισαν στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό σε φιλικό παιχνίδι και έφυγαν νικητές (0-2), με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους.

Η Σκόντα ήταν αρκετά καλή, όμως οι φάσεις ήταν λιγοστές στο πρώτο ημίχρονο. Παρά ταύτα στο 48' προηγήθηκε με το πλασέ του Βλαχοδήμου και στη συνέχεια έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Τελικά αυτό έγινε στο 88', όταν ο Σουάνης κέρδισε πέναλτι και ο Μπογκντάν Μάρα το εκτέλεσε εύστοχα στην πρώτη του, έστω και ανεπίσημη, εμφάνισή του με τη φανέλα της Ξάνθης.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Μουνάφο, Μπαλού, Κοντογουλίδης, Λιαπάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Σαρακατσάνος, Σίμωσης, Στάθης, Χρήστου. Έπαιξαν και οι: Ουέλινγκτον, Βαγγελόπουλος, Μοσχάκης, Μπουτζίκος, Ρεκλείτης, Σκλιοπίδης, Σικαλιάς, Πόνσε, Γωνιάδης.

 

Σκόντα Ξάνθη: Λυμπερόπουλος (62’ Βιβιανί), Μπαξεβανίδης (62’ Μπέρτος), Κομεσίδης (46’ Σταθάκης), Εντιμάρ (69’ Τσουμάνης), Βάλλας (46’ Στάσιακ), Ντάνι (70’ Γκατσολάρι), Ντίκα (63’ Μάνταλος), Πόι (46’ Βλαχοδήμος), Μαρσελίνιο (46’ Καζάκης), Μαρκόφσκι (46’ Μάρα), Βασιλακάκης (46’ Σουάνης).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα