«Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό»

«Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό»

bet365

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ώστε να βρεθεί ένας άνθρωπος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θέλει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και παραμένει στο μπάσκετ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στο Ράδιο Εννέα για τον ίδιο: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει το θέμα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Ασχολούμαι με το μπάσκετ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ καθόλου».

Για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είπε: «Ο κ. Βαρδινογιάννης είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, που λένε και στη λαϊκή γλώσσα. Είπε αυτά που έπρεπε να πει».

Τέλος έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Για μένα οι πάντες πρέπει να κάνουν κάτι να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει έρθει. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε οτιδήποτε βοηθάει τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Πρέπει να συμπαρασταθούν στον Παναθηναϊκό, να βοηθήσουν να βγει από τη δύσκολη θέση αυτή που βρίσκεται, με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι μόνο στα λόγια. Κάθε οποιοσδήποτε καλός Παναθηναϊκός να βοηθήσει την ομάδα. Αλίμονο στα δέκα εκατομμύρια να μη βρεθεί ένας άνθρωπος να ενδιαφέρεται. Ελπίζω να υπάρξει. Όσο πιο σύντομα, τόσο πιο καλύτερα».


 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα