«Κλείνει» Καραγκούνη ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
«Κλείνει» Καραγκούνη ο Ολυμπιακός!

bet365

Έτοιμος να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Θανάση Καραγκούνη του Ατρόμητου είναι ο Ολυμπιακός, αφού οι άνθρωποι των Πειραιωτών θεωρούν πως ο νεαρός μέσος αποτελεί εξαιρετικό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η Sportday, η μετακίνηση του εικοσάχρονου μέσου στον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένη και δεν αποκλείεται ο νεαρός άσος να αποκτηθεί τώρα από τους Πειραιώτες και στη συνέχεια να δοθεί ως δανεικός στην ομάδα του Περιστερίου.

Παράλληλα, πιθανό είναι και το ενδεχόμενο η συμφωνία να ισχύσει για το επόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο και για τους δύο παίκτες μετά την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου ως δανεικού. Το μόνο που φαίνεται να απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στο Λιμάνι.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα