Πιέσεις για να έρθει!

Gazzetta team
Πιέσεις για να έρθει!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε ανοιχτή γραμμή με Μίτσελ-διοίκηση και επιμένει να... φωνάζει για την απόκτηση του Ισπανού μέσου, ο οποίος δεν αποκλείεται αρχές εβδομάδας να είναι στην Αθήνα!

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει οπωσδήποτε τον Μίτσελ στη διάθεσή του και για τη νέα σεζόν. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που ήταν επιλογή του Μανόλο τον περασμένο Ιανουάριο, τον δικαίωσε και σίγουρα τη νέα σεζόν θα μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Η επιθυμία του Χιμένεθ, λοιπόν, είναι πάρα πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα καθώς τα μαντάτα είναι ευχάριστα.

Ο Μίτσελ προς το παρόν κάνει προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ, αλλά ο μάνατζέρ του είναι σε συζητήσεις με την αγγλική ομάδα για την αποδέσμευσή του. Σε αυτό δεν είναι αρνητικοί οι Άγγλοι, καθώς ο υποβιβασμός στην Τσάμπιονσιπ σημαίνει λιγότερα έσοδα, άρα θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και από διάφορες πηγές εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Μίτσελ μπορεί να είναι στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας! Η ΑΕΚ, άλλωστε, έχει καταστήσει σαφές το ενδιαφέρον της, μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο που θα φτάνει στα 400.000 ευρώ και ο Χιμένεθ πιέζει συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Τελευταίο παράδειγμα, άλλωστε, οι δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Καραμπούκσπορ...

Ο Μανόλο μιλάει συνεχώς και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι ο Μίτσελ κάνει προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ είναι πολύ θετικό, καθώς δεν θα είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης όταν (αν όλα πάνε καλά) ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, ενώ το γεγονός ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από την περασμένη σεζόν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Ξέρει πολύ καλά, άλλωστε, τι θέλει από αυτόν ο Χιμένεθ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι τις επόμενες μέρες (αρχές εβδομάδας) το θέμα θα έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο άμεσα...

 

Τελευταία Νέα