Ρώτησε ΠΑΟΚ για Γεωργιάδη

Gazzetta team
Ρώτησε ΠΑΟΚ για Γεωργιάδη

bet365

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης φέρεται να επικοινώνησε με τους ιθύνοντες τον ΠΑΟΚ και τους ρώτησε αν ενδιαφέρονται να συζητήσουν για την μετακίνηση του Γιώργου Γεωργιάδη από τα «Λιοντάρια».

Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού δεν βλέπει πρόσφορο έδαφος στις μέχρι τώρα συζητήσεις του με την ΑΕΚ για την πώληση του Γιώργου Γεωργιάδη, και έτσι στράφηκε στους «ασπρόμαυρους». Ο Θεοδωρίδης φέρεται να επικοινώνησε με τον Ζήση Βρύζα, όμως τα όσα άκουσε δεν πρέπει να τον ικανοποίησαν.

Κι αυτό γιατί η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, όχι όμως γιατί ο παίκτης δεν αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί αυτή την περίοδο ο Δικέφαλος βρίσκεται σε πολύ δεινή οικονομικά κατάσταση και δεν θα μπορούσε να καλύψει τον Πανσερραϊκό για την μεταγραφή του νεαρού μέσου.

Έτσι λοιπόν, ο Γεωργιάδης παραμένει στους «ερυθρόλευκους» Μακεδόνες μέχρι να βρεθεί αγοραστής που θα ικανοποιήσει με την πρότασή του τον πρόεδρο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα