Στην άκρη η UEFA, στα… τάρταρα η UEFA!

Στην άκρη η UEFA, στα… τάρταρα η UEFA!

bet365

Παράταση στην αγωνία της Τουρκίας έβαλε η UEFA η οποία δεν παίρνει απόφαση για το σκάνδαλο τονίζοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση η Φενέρμπαχτσε, βαριές κατηγορίες για δωροδοκία!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέφρασε την εμπιστοσύνη της στην αντίστοιχη τουρκική για το θέμα των στημένων.«Υπάρχει μια πολύ σύνθετη κατάσταση, όμως η UEFA δεν θέλει να προβεί σε εικασίες για το μέλλον. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και περιμένουμε τις εξελίξεις. Η έρευνα συνεχίζεται και θα περιμένουμε την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Τουρκίας για το αν η Φενέρ πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι εσωτερικό ζήτημα της Τουρκίας και η Ομοσπονδία είναι αυτή που θα λάβει αποφάσεις» τονίζει η UEFA, την ίδια ώρα που εντείνεται η φημολογία πως η Φενέρ θα πάρει τον δρόμο για τη Β’ κατηγορία, θα πληρώσει πολύ σκληρό πρόστιμο, ενώ θα της αφαιρεθεί και ο τίτλος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, κατηγορείται πως μέσω του Τσεμίλ Τουράν, έδωσε στην Ανκαραγκουτσού 600 χιλ. δολάρια για έρθει το μεταξύ τους ματς με 6-0, όπως και έγινε... Μεταξύ άλλων, η Φενέρ κατηγορείται για δωροδοκία του προέδρου της Σίβασπορ πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση αλλά για υπόσχεση και μεταγραφή σε παίκτες άλλων ομάδων για να έχουν μειωμένη απόδοση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα