«Μοντελάκι» ο Φώτσης!

«Μοντελάκι» ο Φώτσης!

Γιάννης Ράμμας
«Μοντελάκι» ο Φώτσης!

bet365

Ο Αντώνης Φώτσης ταξίδευε για Βαρκελώνη, αλλά αποφάσισε να κάνει στάση στο Μιλάνο κι ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Τζινς για δύο χρόνια και τρία εκατομμύρια ευρώ! Τι είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Απίστευτο twist στην υπόθεση του Αντώνη Φώτση. Για Βαρκελώνη ξεκίνησε, στο Μιλάνο σταμάτησε! Ο τριαντάχρονος φόργουορντ δεν άφησε απλώς τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Μπαρτσελόνα για χάρη της ιταλικής Αρμάνι Τζινς!

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε... overlap στους Καταλανούς κι άρπαξε τον «Batman» για δύο χρόνια έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Οι υπογραφές μπήκαν, κι από τη νέα χρονιά ο πρώην πλέον παίκτης του «τριφυλλιού» θα είναι κάτοικος Μιλάνου.

Η Αρμάνι Τζινς δεν έχει ακόμα εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, αλλά μόλις χθες πήρε τη μία wild card για τους ομίλους και περιμένει την έγκριση στις 6/7. Παρά την αβεβαιότητα, προετοιμάζεται δυνατά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού πέραν του Σκαριόλο, έχει πάρει στο Μιλάνο και τον Ομάρ Κουκ. Και συνεχίζει...

Ευτυχισμένος προπονητής ο Σκαριόλο

Περίπου στις 10μ.μ. η ιταλική ομάδα προχώρησε και στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους, με τον Σκαριόλο να αναφέρεται στον νέο παίκτη που θα έχει υπό τις οδηγίες του.

«Είμαστε ευτυχείς με την απόκτηση του Φώτση, που αποτελούσε την πρώτη επιλογή μας στη θέση του φόργουορντ. Πρόκειται για παίκτη με βάθος και διεθνή εμπειρία, ενώ έχει κερδίσει πολλά με τις ομάδες του. Αυτό που πάντα μου προκαλούσε εντύπωση ήταν η δυνατότητά του να κάνει καλύτερη όλη την ομάδα, αφού γνωρίζει καλά τις λεπτομέρειες που κάνουν ένα σύνολο να είναι πιο επιτυχημένο. Εύχομαι να το αποδείξει και στις δύο χρονιές του εδώ» είπε ο 50χρονος Ιταλός.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα