Το Champions League στόχος για Τζέραρντ
Η Λίβερπουλ έχει μείνει δύο σερί σεζόν εκτός τετράδας στην Premier League και ο αρχηγός των Reds θέλει άμεση επιστροφή στη διοργάνωση με τα αστέρια. «Δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω από την κατάκτηση τίτλων την επόμενη σεζόν, όμως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε ελπίδες που δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματωθούν. Η συμμετοχή στο Champions League είναι η βασική επιδίωξη. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει για όλες τις ομάδες της Premier League. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε μερικές φανταστικές βραδιές στο Ανφιλντ και θέλουμε να τις ξαναζήσουμε», είπε σε πρώτη φάση ο Τζέραρντ.
Ο 31χρονος κεντρικός μέσος μίλησε επίσης για την αποκατάσταση του προβλήματος στους προσαγωγούς: «Θα είμαι έτοιμος από ιατρικής πλευράς όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, στις 4-5 Ιουλίου. Μετά θα έχω στη διάθεσή μου έξι εβδομάδες για να ανακτήσω τη φυσική μου κατάσταση, άρα ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
